Web Analytics
scris sâmbătă, 06.01.2024

Justiție pe invers. Condamnat pe viață pentru că și-a omorât fosta iubită, a fost trimis apoi în judecată fiindcă o hărțuise 

România rămâne ţara tuturor posibilităţilor, iar exemplul care urmează întăreşte această afirmaţie. O femeie din Gorj a fost omorâtă de fostul iubit după ce depusese o plângere la Poliție împotriva acestuia pentru amenințare.

Justiție pe invers. Condamnat pe viață pentru că și-a omorât fosta iubită, a fost trimis apoi în judecată fiindcă o hărțuise 

Citeşte şi: Poftim cultură! La „Hamlet”, două femei mâncau shaorma cu de toate în primul rând

În dosarul de omor, agresorul a fost judecat rapid și condamnat definitiv la închisoare pe viață. De-abia la opt luni de la momentul acestei sentințe, polițiștii și procurorul de caz au terminat dosarul întocmit după plângerea victimei și l-au trimis instanței – scriu cei de la g4media.ro.

Un caz asemănător s-a petrecut în 2021 în Sălaj: un bărbat și-a omorât soția din gelozie – a înjunghiat-o de mai multe ori cu cuţitul – iar în timpul instrumentării acestui dosar, procurorii l-au trimis și pe el în judecată pentru hărțuire, dar a altei femei.

Și plângerea acestei victime era dată dinainte de crimă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *