Web Analytics
scris miercuri, 22.05.2024

Juniorul Yanis Pîrvu de la FC Argeș: ”Vreau să rămân acasă și să îmi ajut așa cum pot echipa”

Juniorul Yanis Pîrvu de la FC Argeș a vorbit pentru Jurnal de Argeș despre sezonul care tocmai s-a încheiat, despre viitorul formației de club, despre convocările la echipa națională și despre aspirațiile sale de viitor: ”În acest play-out am reușit să câștigăm meciuri, echipa a jucat bine, dar trebuie să recunoaștem că am avut și momente proaste, dar per total eu zic că am făcut o figură frumoasă. Totuși, trebuie să spunem și faptul că s-au făcut greșeli, toată lumea a făcut greșeli și trebuie să ni le asumăm, dar este bine că am reușit să câștigăm meciuri și că a fost atmosferă bună la stadion.

Juniorul Yanis Pîrvu de la FC Argeș: ”Vreau să rămân acasă și să îmi ajut așa cum pot echipa”

Citește și La Pitești au înflorit arborii lalea

Deocamdată suntem în vacanță, ne întoarcem, ne pregătim și atunci o să vedem ce ne propunem și ce obiective avem. În ceea ce mă privește pot spune că deocamdată sunt jucătorul lui FC Argeș și vreau să dau totul pentru această echipă așa cum am făcut-o de fiecare dată, dar, dacă va veni vreo ofertă pe care clubul nu o poate refuza, vă dați seama că nu mă pot pune împotrivă. Vreau să joc la FC Argeș, vreau să rămân acasă și să îmi ajut așa cum pot echipa. Am contract cu FC Argeș până la 19 ani. În ceea ce privește lotul național, pot spune că nu am reușit să ne calificăm la Campionatul european, nu știu când va fi următoarea convocare, dar sper că voi fi chemat și că voi putea ajuta echipa națională cum pot mai bine. Mi-ar plăcea să joc în cupele europene, chiar în Liga Campionilor, la o echipă bună, de tradiție, în străinătate”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită