Juniorii lui Robert Enache de la FC Argeș s-au calificat la turneul final

de | 11.05.2022 17:30 | Actualitate, Home, Sport

FC Argeș U17 și FC Argeș U19 au disputat marți meciurile din a doua etapă eliminatorie a campionatului național. În urma rezultatelor din această fază a competiției, doar una dintre echipele clubului piteștean a rămas în lupta pentru câștigarea trofeului.

Echipa pregătită de Daniel Nicolae Ghiță a pierdut cu 2-5, confruntarea din deplasare, cu CSS Craiova, părăsind astfel competiția. Golurile alb-violeților au fost reușite de Gino Oprescu și Alexandru Dinoci.

Citește și Precipitații abundente la Coșești și Aninoasa. Au intervenit pompierii

La turneul final al Campionatului Național U19 au ajuns juniorii lui Robert Enache. Alb-violeții s-au impus cu 4-2, în partida de pe propriul teren, cu Progresul Spartac București, reușitele piteștenilor fiind semnate de Mădălin Crivăț (2), Ionuț Oprescu și Mario Mitoi.

Turneul final va avea loc în perioada 14-16 mai, la Vâlcea, iar pentru câștigarea titlului de campioană se vor lupta Ceahlăul Piatra Neamț, Rapid București, Unirea Bascov și FC Argeș.

Acest articol este despre: fc arges,juniori,turneu final

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed