Web Analytics
scris joi, 07.08.2014

Jumătatea din angajările Dräxlmaier România de anul acesta se fac la Piteşti

Grupul german Dräxlmaier, cu afaceri globale de 2,9 miliarde euro şi peste 50.000 de angajaţi, a ajuns în prezent la 15.000 de angajaţi în cele cinci fabrici din România, însă procesul de recrutare va continua pe parcursul acestui an.
„La final de 2014 preconizăm că vom avea o creştere a numărului de angajaţi cu 800-1.000 de persoane. Prin specificul companiei noastre, căutăm muncitori calificaţi, tehnicieni, ingineri şi specialişti IT“, a declarat Nicoleta Carlugea, director de resurse umane al Dräxlmaier Group în România.
Grupul Dräxlmaier este unul dintre cei mai mari producători de componente auto din lume, care fabrică subansambluri pentru automobile din segmentul premium şi de lux. Pe plan local, germanii deţin unităţi de producţie în Satu Mare, Timişoara, Piteşti, Codlea şi Hunedoara.
În prima parte a anului, Dräxlmaier a anunţat că va recruta 500 de oameni pentru o fabrică de piese de schimb şi cablaje în Piteşti, cel mai nou proiect de investiţii al producătorului de componente auto în România.
F. Silvestru

Jumătatea din angajările Dräxlmaier România de anul acesta se fac la Piteşti

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

antisemitismul

Antisemitismul a explodat

MAKE English Version • (Episodul 1) Evreii din Europa se simt mai duşmăniţi de la momentul atacului Hamas din 7 octombrie 2023 asupra Israelului, o...

Din ediția tipărită