Web Analytics

Judoka de la FC Argeş, campioni naţionali

de | 3.04.2018 11:23 | Actualitate

judo argesÎn urmă cu câteva zile, la Focşani, s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional de judo pentru juniori Under 21. La această întrecere la care au participat cei mai buni sportivi din ţară, CSM Piteşti-FC Argeş a avut 12 reprezentanţi.

La finalul competiţiei, clubul argeşean şi-a trecut în cont 4 medalii, dintre care 3 de aur şi una de argint. Pe prima treaptă a podiumului au urcat Ana Sîrbu, la categoria 44 kg, Florentina Ivănescu, la categoria 57 kg şi Eduard Şerban, la categoria 90 kg. Medalia de argint a fost câştigată de Otilia Preda, la 63 kg.

Sportivii sunt pregătiţi de Valentin Ioniţă, antrenorul lotului naţional de cadeţi şi juniori al României şi Corneliu Pălărie, antrenor voluntar la CSM Piteşti. După competiţia din Moldova, Eduard Şerban şi Alexandru Raicu au plecat într-un stagiu de pregătire în Japonia. Cei doi sunt componenţi de bază ai lotului naţional al României. În Japonia cei doi se vor pregăti pentru Campionatul European de Seniori care va avea loc în perioada 25-28 aprilie, la Tel-Aviv, în Israel.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii