Web Analytics

Judecătorul Ioan Fundătureanu va fi cercetat de CSM după ce l-a criticat pe ministrul Justiţiei pe Facebook

de | 12.01.2017 14:10 | Dezvăluiri

fundatureanu ioan curtea de apel pitesti

Judecătorul Ioan Fundătureanu de la Curtea de Apel Piteşti a postat recent pe contul său de Facebook mai multe critici la adresa noului ministru al Justiţiei, Florin Iordache, spunând printre altele că

„Numirea acestei slugi în fruntea acestui minister sensibil este o palmă dată magistraţilor oneşti şi juriştilor profesionişti. Nici că se putea o propunere mai bună în noua eră Dragnea, pentru Ministerul Justiţiei precum acest sculer matriţer de Caracal, pe numele său Florin Iordache. Mai rar un monument de incompetenţă şi impostură precum acest ipochimen.”

Numai că postarea sa a atras atenţia superiorilor, Consiliul Superior al Magistraturii fiind informat în acest sens. Cazul va fi cercetat. Iar marea întrebare ce se pune este dacă o postare pe o reţea de socializare poate fi asimilată unei declaraţii publice.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

1 Comentariu

  1. CSM sa-i cerceteze si pe cei 17000 de bucuresteni care demonstreaza acum impotriva ministrului justitiei. Judecatorul pitestean a avut dreptate, Vreau sa-l felicit pentru curajul sau !