Web Analytics

Judecătoria Câmpulung, grad de „eficient” în 2020

de | 18.02.2021 13:12 | Actualitate

Activitatea instanțelor de judecată a fost afectată puternic anul trecut, condițiile de desfășurare a activității fiind impuse de necesitatea respectării măsurilor sanitare contra răspândirii noului coronavirus. Cu toate acestea, Judecătoria Câmpulung a reușit să se încadreze la gradul de ”eficient” din acest punct de vedere
Anul trecut, prin mâinile celor nouă judecători de la instanţa din Câmpulung au trecut 8.420 de dosare, dintre care 1.352 din anii anteriori şi 7.068 dosare noi. Per total, peste 6.983 de cauze au fost închise, astfel că s-a intrat în acest an doar cu 1.437 de dosare nesoluţionate, situația fiind aproape identică celei din 2019, atunci când activitatea s-a desfășurat în condiții de normalitate.
Din datele statistice reiese că în cursul anului trecut încărcătura pe judecător, prin raportare la volumul efectiv de activitate, a fost de 946,1 dosare, destul de mare, dar redusă față de 2019, fiindcă instanța a beneficiat și de aportul unui judecător stagiar. Pe grefier, în medie, încărcătura a fost de 738,6 dosare, de asemenea foarte mare.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Problemele de la Judecătoria Câmpulung pot duce la schimbarea legislaţiei

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii