Web Analytics
scris joi, 22.02.2024

Jucătorii din Mioveni, speriați de depunctare: „Se culcau seara cu un număr de puncte și se uitau dimineața să vadă dacă le mai au”

Prezent joi, 22 februarie, la conferința de presă dinaintea meciului de fotbal CS Mioveni – FCM Alexandria, Dumitru Olteanu, președintele Comitetului Director al clubului, a vorbit despre situația grea în care s-a aflat CS Mioveni, aflat în pericol de depunctare din cauza unor datorii neachitate.

Jucătorii din Mioveni, speriați de depunctare: „Se culcau seara cu un număr de puncte și se uitau dimineața să vadă dacă le mai au”

Citește și: CS Mioveni reîncepe balul, sâmbătă. „Schumi” prefațează meciul cu Alexandria

Am încheiat anul cu multe datorii din Liga I, dar ușor-ușor am reușit să așezăm lucrurile. În luna ianuarie am plătit două salarii la jucători, antrenori, staff și ceilalți angajați. Tot în ianuarie s-a plătit o sumă importantă către Finanțe, iar în februarie am reușit să stingem litigiile cu jucătorii aflați la Comisie.

Nu a fost simplu, nu a fost ușor, toți eram puțin speriați de această depunctare. Chiar și jucătorii ne spuneau, mai în glumă, mai în serios, că se culcau seara cu un număr de puncte și se uitau dimineața să vadă dacă se mai regăsesc cu aceleași puncte.

Sper ca în lunile martie și aprilie să aducem aproape la zi datoriile către jucători și staff-ul tehnic” – a spus Dumitru Olteanu.

CS Mioveni va juca sâmbătă, 24 februarie, de la ora 11, pe Stadionul Orășenesc, împotriva echipei FCM Alexandria, într-un meci contând pentru etapa a 16-a a Ligii a II-a de fotbal.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *