Web Analytics
scris miercuri, 22.02.2023

Joi se oprește apa în Pitești. Ce străzi sunt afectate

Societatea Apă Canal 2000 S.A. Piteşti informează locuitorii din zona străzilor Nicolae Iorga, Alexandru Kirițescu și Nicolae Brânzeu cu privire la faptul că joi, 23.02.2023, în intervalul orar 09:00 – 17:00, va fi oprită alimentarea cu apă potabilă.  Oprirea este necesară în vederea cuplării conductei rețelei de alimentare cu apă nou executate pe strada Nicolae Iorga la rețeaua existentă.

Joi se oprește apa în Pitești. Ce străzi sunt afectate

Citește și: Joi, baschet la Pitești Arena: România – Bulgaria

Împreună cu echipa constructorului, societatea Apă Canal 2000 limitează pe cât posibil disconfortul locuitorilor din zonă și va face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.

Citește și: Încep săpăturile la fundația Ambulatoriului de specialitate de la Spitalul Județean Argeș. Clădirea va avea două etaje

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa alimentării cu apă potabilă, societatea Apă Canal 2000 recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă pentru consum și uz casnic în perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul societății, la numărul de telefon 0248/223237 sau pot accesa site-ul  www.apacanal2000.ro, secțiunea „Lucrări programate‟.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *