Web Analytics
scris joi, 01.08.2024

JO 2024. Ancuța Bodnar și Simona Radiș – argint la dublu vâsle! „Mai avem o finală, una de opt plus unu”

Bucurie avem și din partea fetelor la JO 2024! Canotoarele române Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat medaliile de argint în proba de dublu vâsle feminin, joi, 1 august la Jocurile Olimpice de la Paris.

JO 2024. Ancuța Bodnar și Simona Radiș – argint la dublu vâsle! „Mai avem o finală, una de opt plus unu”

Citește și: JO 2024. România – medalie de aur la dublu vâsle masculin!

Vicecampioanele olimpice au declarat la finalul probei că au dat totul pentru această performanță. „Suntem fericite pentru acest rezultat. Am dat totul în această cursă. Mai mult de atât nu mai puteam să facem. Aşteptăm cursa următoare şi sperăm să fie acolo aşa cum ne dorim”, a declarat pentru TVR Ancuţa Bodnar.

Ne bucurăm că au reuşit băieţii să cucerească aurul. Noi nu am reuşit acum, dar cu siguranţă am dat tot ce am putut. Nu cred că am spus niciodată că dacă ar mai fi fost o lovitură, nu aş fi putut să o fac, dar astăzi aşa a fost. (…)

Sunt mândră de echipa noastră, că am luptat şi nu am renunţat. Deşi anul nostru a fost foarte greu, nimeni nu ştie. Este uşor să-ți dai cu părerea din exterior, dar ce în sufletul nostru şi în minţile noastre doar noi ştim. Şi atunci noi mergem mai departe, (…) noi mai avem o finală, una de opt plus unul, acolo sperăm să schimbăm culoarea”, a spus la rându-i Simona Radiş.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...