Web Analytics

Jenant. Cei de la Teddy Care spun că sunt clinică, deși în realitate sunt doar un cabinet stomatologic

de | 14.02.2020 11:30 | Actualitate

La o zi după moartea copilului de 4 ani și 8 luni tratat la cabinetul stomatologic Teddy Care, echipa de comunicare a cabinetului stomatologic a avut o reacție jenantă pe pagina propria de Facebook. O reacție în care se și autointitulează ”clinică”, deși termenul este impropriu. După cum ne-a declarat dr. Alexandru Bucur, vicepreședintele Colegiului Medicilor Stomatologi, ”termenul de clinică nu este adevărat în cazul de la Pitești. Este doar un cabinet stomatologic. O clinică are printre altele, conform legii și normelor în vigoare, paturi și activitate de cercetare, printre altele”.

Iată ce spun cei de la Teddy Care în postarea de pe Facebook: ”Știm că toată lumea așteaptă o reacție de la noi și, mai mult decât orice, ne dorim să înțelegeți că ne este la fel de greu că fiecăruia dintre dvs. să înțelegem și să acceptăm ceea ce s-a întâmplat în clinică noastră. O clinică în care sunt tratați și copiii noștri, ai colegilor, prietenilor și cunoștințelor noastre.

Înainte de toate, suntem oameni și părinți – de aceea ceea ce s-a întâmplat în casă noastră este atât de dureros, de greu de acceptat, atât de greu de trăit și de înțeles. În aceste momente, gândurile și inimile noastre sunt însă alături de părinți, nu facem decât să ne rugăm să aibă putere și liniște.

Ne dorim mai mult decât oricine să înțelegem ce s-a întâmplat, așteptăm rezultatul investigațiilor și anchetelor în curs, sperăm din tot sufletul că vor aduce răspunsurile pe care toată lumea le așteaptă și că nu vor lasă loc de alte interpretări. Căci, din păcate, până în acest moment, dezinformarea, speculațiile și goana după senzațional s-au dovedit o dată în plus mai importante decât căutarea adevărului.

Încă o dată va rugăm să aveți toată încrederea că, în momentul în care vom avea toate datele, vom fi primii care vom dori să le facem publice. Până atunci, ne dorim să respectăm durerea părinților, alături de care suntem cu tot sufletul nostru”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole