Web Analytics
scris marți, 07.05.2024

Jaqueline Cristian a acces în turul doi al calificărilor la Roma

Jucătoarea de tenis Jaqueline Cristian, locul 68 mondial şi principala favorită, a acces, luni, în turul doi al calificărilor la turneul de categorie WTA 1000 de la Roma, transmite News.ro. Cristian a trecut în primul tur al calificărilor de sportiva americană Hailey Baptiste, locul 106 mondial, scor 4-6, 7-5, 6-3.

Jaqueline Cristian a acces în turul doi al calificărilor la Roma

Citește și: România, campioană europeană la culturism și fitness

Jaqueline Cristian (25 ani, 68 WTA), principala favorită a tabloului preliminar, s-a impus după două ore şi 33 de minute. Baptiste (22 ani, 106 WTA) câştigase primul său meci direct cu românca, în 2021, în calificări la Berlin, cu 6-3, 6-1.

Jaqueline Cristian şi-a asigurat un cec de 8.030 de euro şi 20 de puncte WTA, iar în turul final al calificărilor o va înfrunta pe franţuzoaica de origine rusă Varvara Gracheva (23 ani, 88 WTA). Gracheva a câştigat ambele confruntări directe cu Jaqueline Cristian, cu 6-4, 6-2, în 2019, în finala de la Chiasso, şi cu 6-2, 6-1 în primul tur la Bad Homburg.

Citește și: Medicul Naționalei feminine de fotbal a murit chiar în ziua de Paști

Pe tabloul principal de află alte trei românce, Sorana Cîrstea, care va juca direct în turul secund cu învingătoarea dintre americanca Taylor Townsend şi o adversară venită din calificări, Ana Bogdan, care o va înfrunta în primul tur pe canadianca Leylah Fernandez, şi Irina Begu, care va primi în primul tur replica unei jucătoare venite din calificări.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *