Web Analytics

Jandarmul care l-a imobilizat pe ofițerul DIPI ce trăgea în scara blocului, decorat

de | 4.04.2017 10:57 | Actualitate

Cu prilejul aniversării a 167 de ani de existență, Jandarmeria i-a onorat pe cei mai bravi angajați. Plutonierul adjutant Marius Dumitru a primit distincţia de „jandarm de onoare” și a fost felicitat de premierul Grindeanu.
Ceremonia s-a desfăşurat la sediul central din Bucureşti al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. Subofiţer operativ principal la Jandarmeria Argeş, Marius Dumitru a dat dovadă de un curaj extraordinar în luna noiembrie a anului trecut, atunci când a intervenit pentru imobilizarea unei persoane înarmate şi violente. El a reușit anul trecut, să-l imobilizeze pe ofițerul DIPI care, după un scandal cu soția lui, a dat foc unui apartament și a tras cu arma. O femeie și un polițist au fost răniți. Totul s-ar fi putut transforma într-o tragedie de proporții dacă nu ar fi intervenit Marius Dumitru. Jandarmul a fost recompensat, luni, pentru fapta sa și a fost decorat.
Agresorul trăgea focuri de armă cu un pistol de calibrul 9 mm în scara unui bloc din municipiul Piteşti. Datorită intervenţiei curajoase a jandarmului s-a putut evita rănirea mai multor persoane şi au fost salvate vieţi.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii