Web Analytics
scris marți, 24.10.2023

Jandarmii atenționează! A crescut consumul de droguri în Argeș

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş și-a prezentat activitatea din primele nouă luni ale acestui an în cadrul unei conferințe de presă, marți, 24 octombrie, la sediul IJJ. În ceea ce privește consumul și deținerea de droguri, jandarmii argeșeni au constatat 84 de fapte de natură penală, dintre care 58 de infracțiuni în baza Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Jandarmii atenționează! A crescut consumul de droguri în Argeș

Citește și Argeș. 500 de apeluri la Jandarmerie privind prezența animalelor sălbatice în zone populate! Urșii „cerșesc” la Arefu și „atacă” la Rucăr
„Comparativ cu anul 2022, remarcăm o creștere a faptelor de natură penală constatate, de la 63 la 84, iar în ceea ce privește infracțiunile constatate în baza Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, creșterea a fost de la 25 la 58 de infracțiuni. De menționat este faptul că printre făptuitorii depistați pe această linie infracțională au fost și minori”, a transmis IJJ Argeș.

Citește și Urmărire în Pitești! Un șofer a lovit două mașini și pe cea a poliției. Era beat!
De asemenea, lucrătorii din cadrul Jandarmeriei Argeș au desfășurat 24 de activități preventive, independent și în cooperare cu Agenția Națională Antidrog, în cadrul instituțiilor de învățământ și în cadrul evenimentelor cultural-artistice cu public numeros, activități la care au fost informate peste 600 de persoane.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *