Web Analytics

Jandarmii argeșeni, cu misiune la biserici, de Bobotează

de | 5.01.2023 15:23 | Actualitate, Home

Vineri, 6 ianuarie, în toată țara, inclusiv în Argeș, vor avea loc manifestări religioase prilejuite de Botezul Domnului Iisus Hristos (Bobotează).

Și, ca în fiecare an, în mai multe localități din județ se estimează un număr mare de credincioși ce vor veni la biserici, motiv pentru care jandarmii, alături de polițiști vor fi mobilizați pentru a preîntâmpina incidentele nedorite.

Citește și: Pitești. Trimis în judecată pentru conducere cu permis anulat, fals și uz de fals!

Prin urmare, jandarmii le recomandă cetăţenilor participanți la activităţile „să respecte indicaţiile primite, să adopte un comportament civilizat, să dea dovadă de înţelegere faţă de măsurile luate, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe cea mai apropiată patrulă de jandarmi dacă observă persoane care au un comportament antisocial” – ne precizează IJJ Argeș.

Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, protecţia participanţilor, sprijinirea personalului lăcaşelor de cult în îndrumarea cetăţenilor către zona de împărţire a apei sfinţite, precum și prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială” – se mai arată într-un comunicat remis redacâiei noastre.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *