Web Analytics
scris miercuri, 06.03.2024

Iulian Ţigănilă, argeșeanul condamnat la închisoare pe viaţă după ce a făcut cel puţin șapte crime, ar putea fi eliberat

Un criminal în serie, poreclit al doilea Rîmaru al României, ar putea ieși curând din închisoare, chiar dacă a fost condamnat la detenție pe viaţă. El a ucis cu sânge rece cel puțin șapte persoane.

Iulian Ţigănilă, argeșeanul condamnat la închisoare pe viaţă după ce a făcut cel puţin șapte crime, ar putea fi eliberat

Citește și: Fiul regretatului interpret Liviu Vasilică, operat de urgență pe creier


Iulian Ţigănilă este un argeșean care a fost condamnat la închisoare pe viaţă după ce a făcut cel puţin șapte crime. El ar putea ieși curând din închisoare, chiar dacă a fost condamnat la detenție pe viaţă. Judecătorii i-au înlocuit pedeapsa de închisoare pe viață cu o sentință de 25 de ani de stat în spatele gratiilor.
În primă instanță, magistrații au decis ca acestuia să îi fie înlocuită condamnarea la închisoare pe viaţă cu cea la 25 de ani de puşcărie. Criminalul în serie va ieși curând din închisoare dacă nu se va schimba această decizie la contestație, întrucât acesta şi-a ispășit deja fracția necesară pentru a putea cere eliberarea condiționată din închisoare.
Criminalul se împrietenea cu victimele, consumau alcool împreună, apoi le ucidea. El omora victimele pentru a le fura bunurile, apartamentele sau mașinile. Procurorii și polițiștii au lucrat timp de 15 ani la dosar. Șapte victime au fost descoperite, dar un caz început în 1996 are o victimă ce nu este identificată nici astăzi, potrivit A3.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *