Web Analytics
scris joi, 07.03.2024

Iulian Tameş, antrenor secund la CS Mioveni: „Şansele de a prinde play-off-ul nu au scăzut nicidecum după înfrângerea cu Şelimbăr”

Iulian Tameș, antrenorul secund de la CS Mioveni, ne-a vorbit despre infrângerea de la Șelimbăr, scor 1-0, despre ultimele confruntări din sezonul regular, cele cu Steaua și Slatina, dar și despre șansele de a rămâne în play-off: „Am pierdut printr-un autogol. A fost un meci destul de urât, fără prea multe veleități tehnice. Din păcate am luat gol dintr-o fază fixă. După părerea mea, presiunea prinderii play-off-ului și-a spus cuvântul în meciul cu Șelimbăr, dar mai avem două meciuri și sperăm să scoatem cât mai multe puncte. S-a jucat totuși cu echipa de pe primul loc, o echipă destul de bine structurată după viziunea lui Claudiu Niculescu. Așteptăm meciurile următoare, avem cu Steaua pe teren propriu, o echipă care atacă mai tot timpul, iar noi trebuie să ne facem o strategie și să luăm toate cele trei puncte. S-au apropiat acolo, de play-off, mai multe echipe, dar sperăm să ne ajute un pic și jocul rezultatelor.

Iulian Tameş, antrenor secund la CS Mioveni: „Şansele de a prinde play-off-ul nu au scăzut nicidecum după înfrângerea cu Şelimbăr”

Bineînțeles că, în primul rând, trebuie să ne ajutăm noi câștigând meciul cu Steaua, având în vedere că jucăm acasă. Oricum trebuie să dăm mult mai mult decât am făcut-o la Șelimbăr. Apoi, la meciul cu Slatina sper să nu fie care pe care, sper să nu depindem de acea partidă, să fim deja în play-off și să abordăm meciul acesta altfel. Și acolo mergem la victorie, dar o să fie o încărcătură mult mai mare dacă nu vom obține un rezultat favorabil cu Steaua. Șansele de a prinde play-off-ul nu au scăzut nicidecum după înfrângerea cu Șelimbăr. Tot la mâna noastră suntem și ar trebui să dăm mult mai mult pentru a obține victoria. Din punctul meu de vedere, Șelimbăr este o echipă foarte bună a campionatului… Nu avem probleme medicale, nu avem nicio accidentare, nu avem niciun jucător care nu poate evolua, deci vom da totul să câștigăm”.

Citește și Violetul Yanis Pîrvu, convocat pentru meciurile cu Țara Galilor, Bulgaria și Suedia

Citește și Un argeșean, aur la Cupa Europeană de Judo pentru juniori de la Sarajevo

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *