ITM Argeș face precizări cu privire la eliberarea extrasului de REVISAL

de | 7.06.2022 15:24 | Actualitate

ITM Argeș anunță că eliberarea extrasului de REVISAL se va face în acceași zi cu data depunerii cererii. Hotărârea vine în contextul în care se dorește eliminarea timpului de așteptare pentru procedurile de eliberare.

„Conducerea Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș depune diligențele în scopul rezolvării prompte a problemelor cu care se confruntă atât angajatorii cât și angajații.

Citește și: Firmele din Argeș, luate la control de ITM. S-au dat peste 100 de amenzi

În acest sens, un prim pas în relația de comunicare constă în reducerea pe cât posibil până la eliminarea oricăror timpi de așteptare pentru eliberarea extrasului de REVISAL.Astfel, funcționarii din cadrul instituției vor rezolva eficient cererile solicitanților referitoare la exactitatea înscrisă în REVISAL, intenționându-se eliberarea extrasului de REVISAL  în aceeași zi cu data depunerii cererii.”, transmite ITM Argeș, printr-un comunicate de presă.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.