Web Analytics
scris duminică, 23.06.2024

ISU Argeş are punct de lucru pe Transfăgărăşan

ISU Argeş anunţă că a fost operaționalizat Punctul de Lucru temporar de pe Transfăgărășan, la „District Piscu Negru”, în urma unei colaborări între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş și Secția Drumuri Naționale Pitești.

ISU Argeş are punct de lucru pe Transfăgărăşan

Citeşte şi: Accident mortal în Argeş! Ultima cursă pe scuter!

Potrivit sursei citate, punctul este încadrat cu un echipaj de paramedici SMURD, care va interveni la nevoie pentru asigurarea primului ajutor calificat cu o ambulanță, 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, până la data de 19 septembrie a acestui an.

Colegii noștri vor asigura intervenţia în situaţii de urgenţă pe Transfăgărășan, atât în județul Argeş, cât şi în județul Sibiu, în zona cuprinsă între Barajul Vidraru (Argeş) și Bâlea Cascadă (Sibiu).

Noi sperăm să vă bucurați pe deplin de acest drum spectaculos și traseele montane din împrejurimi, dar la nevoie, în situații de urgență, suntem pregătiți să intervenim în sprijinul dumneavoastră în cel mai scurt timp” – este mesajul celor de la ISU Argeş.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită