Web Analytics
scris luni, 18.01.2021

ISU Argeș: 13 intervenții în week-end pentru stingerea incendiilor izbucnite la casele cetățenilor

 

ISU Argeș: 13 intervenții în week-end pentru stingerea incendiilor izbucnite la casele cetățenilor

De vineri și până în această dimineață, pompierii argeșeni au gestionat 131 de misiuni pe raza județului nostru, printre acestea se regăsește și un număr de 13 intervenții pentru stingerea incendiilor izbucnite la casele cetățenilor.

Un număr mare de incendii, iar nerespectarea recomandărilor de prevenire, în vederea folosirii cu responsabilitate a sistemelor de încălzire, va duce la o creștere considerabilă a acestor tipuri de intervenții.

 

Citește și A cincea tranşă de vaccin Pfizer/BioNTech va ajunge în România

 

De asemenea, salvatorii argeșeni au răspuns cu promptitudine și la 10 evenimente rutiere petrecute în perioada menționată mai sus. Aceștia intervenind de urgență pentru descarcerarea victimelor rămase blocate în interiorul autoturismelor, pentru asigurarea asistenței medicale, precum și pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentelor.

Nu au fost persoane decedate, iar pacienții au fost fie transportați la spital pentru investigații medicale suplimentare, fie au rămas la fața locului refuzând transportul la unitățile spitalicești.

Totodată, echipajele SMURD au gestionat în teritoriu 89 de cazuri pentru acordarea asistenței medicale de urgență, iar echipajele de intervenție, cu autospeciale de primă intervenție și comandă, au efectuat 36 misiuni de informare preventivă, având ca scop limitarea răspândirii COVID-19.

 

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...