Iranianul prins cu mai multe cartuşe de vânătoare a fost eliberat

de | 21.03.2017 08:28 | Actualitate

cartuseUn şofer de tir iranian a fost eliberat luni, după ce duminică a fost prins, la Mioveni,  având asupra lui mai multe cartuşe de vânătoare şi ţigări de contrabandă.

Aflat cu tirul pe care îl conducea la una dintre porţile Uzinei Dacia, Rahim Rahmani, de 38 de ani, a atras atenția agenţilor de pază, care,  văzâdu-l agitat au sunat la Poliție. Mașina a fost  verificată de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni.

Au fost descoperite 29.600 de țigarete nefiscalizate și 10 cartușe de vânătoare. La audieri, bărbatul a declarat că a cumpărat ţigările şi cartuşele din Bulgaria, pentru a le duce unui prieten, în Iran. Rahim Rahmani s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcării, fără a fi marcate ori marcate necorespunzător, introducerea în ţară, fără drept, de muniţii şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.  
După ce a fost  reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, luni a fost eliberat din părăsit arestul și supus controlului judiciar.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii