Web Analytics

IPJ Argeș : Dosar penal pentru incendierea unui autoturism în municipiul Curtea de Argeș,

de | 5.03.2022 17:03 | Actualitate

Reținuți de polițiști

În ziua de 03 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere, și au reținut un bărbat de 47 de ani, din Albeștii de Argeș.

Citește și: Guvernul vrea să lase contribuțiile sociale ale salariaților la discreția patronilor. Salariații riscă să rămână fără asigurare de sănătate și pensie!

Din verificările efectuate, s-a stabilit că, în seara zilei de 02 martie a.c., bărbatul ar fi incendiat un autoturism parcat pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Curtea de Argeș, focul extinzându-se la alte două autoturisme, parcate în apropiere.

În ziua de 03 martie a.c., în urma administrării probatoriului, cel în cauză a fost reținut, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

  •  

În ziua de 03 martie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt la plângere prealabilă, și au reținut o femeie de 36 de ani, din Ștefănești.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că femeia ar fi sustras, în perioada decembrie 2021- februarie 2022, mai multe bijuterii și bani, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei, dintr-o locuință, din municipiul Pitești, unde era angajată ca îngrijitoare.

Prejudiciul a fost recuperat parțial și restituit persoanei vătămate.

În ziua de 03 martie a.c., în urma administrării probatoriului, cea în cauză a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

  •  

Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 45.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Citește și: MAI: 2.880 de locuri scoase la concurs pentru admiterea în școlile postliceale

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate îngreunată.

Cercetări finalizate de polițiști

În ziua de 03 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 15 iulie 2021, un bărbat de 33 de ani, din Pitești, ar fi distrus, prin zgârierea peliculei de vopsea, mai multe elemente de caroserie ale unui autoturism.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *