Web Analytics

Ionuţ Moşteanu, fost antrenor FC Argeş: „Am reziliat de comun acord contractul cu FC Argeş pentru că nu am acceptat clauze şi obiective greu de îndeplinit”

de | 31.12.2020 13:05 | Actualitate, Sport

Întrebat despre condițiile în care s-a despărțit de FC Argeș, fostul antrenor principal Ionuț Moșteanu ne-a declarat: ”Am reziliat de comun acord contractul cu FC Argeș, nu am fost demis pentru rezultate sau pentru joc, ci pentru că nu am acceptat să trec în noul contract, cel din 9 noiembrie, clauze și obiective greu de îndeplinit. Aproape imposibil de realizat în condițiile în care se afla echipa și mă refer la Covid, lot, accidentări etc. Mi-am asumat din prima zi salvarea de la retrogradare cu lotul actual. Iar în 9 noiembrie am propus un obiectiv intermediar, și anume locul 10 în etapa 21, dar neacceptat de către cei din conducere, motivând că rămân puține etape până la finalul campionatului. Tot în 9 noiembrie am propus încetarea de comun acord a contractului cu plata la zi, fără compensații. Nu au acceptat. Aveam 7 puncte la acel moment. Au urmat trei săptămâni, care nu au avut nimic în comun cu ceea ce trebuie să se întâmple într-un cadru profesionist, în urma cărora am convenit de comun acord să încheiem colaborarea cu compensații din partea clubului. Primul joc pierdut, cu CFR, a fost unul în condițiile în care am avut 4 titulari cu probleme medicale, și anume Tofan, Grecu, Malele și Prepeliță. Doar Prepe a jucat 55 de minute, în condițiile în care a fost răcit 3 zile în cursul săptămânii premergătoare jocului, pentru ca apoi să fie depistat pozitiv la testul Covid și implicit să stea două săptămâni în carantină. Deci… 8 puncte în 5 etape, 1.6 puncte pe meci, două victorii, două egaluri și o înfrângere, 6 goluri marcate, 6 primite, 3 jucători în echipa etapei”.

Citește și Viorel Tudose, sponsor principal FC Argeş: „Vinovaţi suntem noi, cei care gestionăm acest club, pentru că am avut încredere foarte mare în nişte oameni”

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii