Web Analytics

Ionuţ Gheorghe, ales preşedinte al PNL Călineşti

de | 5.03.2023 14:21 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Duminică, 5 martie, PNL Călinești Argeș și-a ales președintele, în persoana lui Ionuţ Gheorghe, precum și noua echipă a Biroului Permanent Local.

Citeşte şi: Bani de la Guvern pentru elevii și studenții care fac voluntariat

Vă reamintim că Ionuţ Gheorghe ocupă funcţia de director al CAS Argeş.

După alegerile de duminică, PNL Argeş a transmis, prin Cătălin Andrei, următorul comunicat de presă: „Felicitări, Ionuț Gheorghe pentru confirmarea în funcția de lider! Ai o misiune grea dar nu imposibilă, să construiești o echipă tenace, de forță, orientată către succes care să ofere o alternativă serioasă la actuala administrație.

Dacă până acum cetățenii din Călinești au fost tratați cu dispreț și dezinteres de actualul edil, dacă primăria a fost condusă prin abuzuri și ilegalități, a venit vremea ca actuala stare să se schimbe. Și această comună poate fi condusă altfel: mai puțin arbitrar și mai puțin agresiv!

Ionuț Gheorghe este un om echilibrat, muncitor, are o carieră profesională impecabilă și o dorință extraordinară de a face bine. Felicitări, Ionuț pentru alegerea în funcția de președinte al PNL Călinești și mult succes în activitatea politică!

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *