Web Analytics
scris duminică, 28.01.2024

Ionuț Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, condamnat la șase de ani de închisoare, a fost identificat în Turcia

Fugarul Ionuț Mircea Costea, fost președinte al Eximbank condamnat la 6 ani de detenție în dosarul șpăgilor pentru reabilitarea căii ferate București-Constanța, cumnatul lui Mircea Geoană, a fost localizat în Turcia, au declarat pentru G4media.ro surse judiciare. Instanța de executare, Tribunalul București, a solicitat Ministerului Justiției să ceară extrădarea acestuia.

Ionuț Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, condamnat la șase de ani de închisoare, a fost identificat în Turcia

Citește și: Accident la Câmpulung. O femeie de 75 de ani, luată cu SMURD-ul


Pe 5 mai 2023, Ionuț Mircea Costea a fost condamnat la 6 ani de detenție în dosarul Vlădescu-Boureanu privind șpăgile pentru reabilitarea căii ferate București-Constanța. Costea a fost dat în urmărire internațională. El s-ar afla în Turcia și ar fi bolnav de cancer, au declarat pentru G4media.ro surse judiciare.
În același dosar a fost condamnat la 7 ani și 4 luni de închisoare și fostul ministru PNL al Finanțelor, Sebastian Vlădescu. În schimb, fostul deputat PDL Cristian Boureanu a scăpat ca urmare a intervenirii prescripției. Potrivit DNA, șpaga primită de oficialii români de la compania austriacă care a reabilitat calea ferată București – Constanța se ridică la aproape 20 de milioane de euro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *