Web Analytics

Ionică: „În Prundu e dezastru”

de | 1.11.2017 14:01 | Actualitate

11 CornelIonicaDecizia autorităților locale de a monta camere de supraveghere în Pitești pare să aibă legătură și cu depozitarea gunoiului la ghenele din municipiu, primarul Cornel Ionică afirmând că foarte multe persoane și agenți economici beneficiază de acest serviciu, deși nu plătesc pentru el.

Ionică atrage atenția că în cartierul Prundu e un adevărat dezastru, deoarece pubele și ghenele de gunoi ale Piteștiului sunt folosite și de locuitorii comunei Bradu.
„Ghenele de gunoi, pubelele, locurile de depozitare a gunoiului menajer sunt pur și simplu asaltate de persoane și agenți economici care nu au niciun fel de contract și care nu își plătesc această obligație. Depunem eforturi uriașe. Trebuie să avem un oraș curat și să ne preocupe în continuare această activitate. Suntem puși în situația să ridicăm gunoiul și de trei ori pe zi, în foarte multe cazuri. Pentru că, dau un exemplu, am înțeles că pe toate străzile, în zona Prundu este un dezastru pentru că vin locuitorii din comuna Bradu și depun gunoiul acolo, chiar și pe lângă pubele, haotic. Tot ce vor și ce au și ce n-au pun în pubelele noastre! Noi încărcăm gunoiul și cheltuim pentru transportul și depozitarea lui. Vom monitoriza aceste zone”, mai spune edilul.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii