Web Analytics

Ion Mînzînă: „Voi duce Argeşul pe primul loc! Prin fapte, nu prin vorbe”

de | 3.09.2020 13:19 | Politica si Administratie

Fost senator şi fost deputat, actual președinte al PSD Argeș şi vicepreşedinte al Consiliului Județean, Ion Mînzînă este de profesie economist. Are, de asemenea, mai multe specializări efectuate în străinătate: Belgia – şomaj, Luxembourg – conflicte colective de muncă, Institutul de studii administrative Copenhaga – integrare europeană, Elveția – fonduri universale de pensii.
Activând în funcţii de înaltă responsabilitate publică, Ion Mînzînă are o experienţă bogată atât în domeniul protecției sociale, cât și în domeniul legislativ și în administrație. Cunoaşte, așadar, foarte bine atât problemele cu care se confruntă oamenii, cât și ce și cum trebuie făcut pentru a le rezolva.
În calitate de parlamentar, a inițiat sau a fost coautor al unor legi cu profund impact asupra societății în ansamblul ei. A contribuit, așadar, la elaborarea unor acte normative care produc și astăzi efecte sociale și economice.
Ulterior, în calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean, cu atribuții în organizarea și controlul serviciilor publice şi de utilitate publică de interes judeţean, a fost parte integrantă a echipei care a adus în Argeş cele mai mari fonduri din ultimii 30 de ani.

Ion Mînzînă: „Experienţa acumulată în funcţii de responsabilitate publică mă legitimează şi mă recomandă. După mandatul actual de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean cunosc foarte bine realităţile judeţului şi ştiu precis care sunt urgenţele fiecărei localităţi în parte.
În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş voi face ceea ce ştiu mai bine – voi construi!
De fapt, aceasta este diferenţa fundamentală dintre mine şi ceilalţi candidaţi – eu şi echipa PSD ştim ce trebuie făcut, am făcut ceea ce trebuia făcut până în acest moment şi vom face în continuare tot ceea ce trebuie făcut pentru acest judeţ, în timp ce ei doar promit.
Noi venim cu realizări, ei cu promisiuni.
Cei care mă cunosc ştiu foarte bine că niciodată nu am făcut promisiuni fără acoperire. Sunt convins că, prin fapte, nu prin vorbe, voi duce Argeşul pe primul loc!”

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Argeş, cod de identificare mandatar financiar 21200019, publicat de Asociaţia Jurnal de Muscel

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii