Web Analytics
scris sâmbătă, 27.04.2024

Ion Mînzînă și Cristian Gentea, împreună cu ministrul Economiei, Radu Oprea, vizită la companii argeșene din domeniul automotive

Împreună cu Stefan Radu Oprea, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, și prim-vicepreședintele PSD Argeș, Cristian Gentea, primarul Piteștiului, președintele CJ și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, a vizitat mai multe companii din domeniul automotive care au beneficiat de ajutor de stat pentru extindere și modernizare.

Ion Mînzînă și Cristian Gentea, împreună cu ministrul Economiei, Radu Oprea, vizită la companii argeșene din domeniul automotive


Este vorba despre unitățile de producție de la Beyçelik Gestamp din Dârmănești și Martur Automotive Seating and Interiors din Căteasca . Au mers și la Teolin Express Logistic Start UP din comuna Leordeni, unde o firmă locală care a fost premiată de Ministerul Economiei în cadrul programului național Start-Up de sprijin pentru antreprenori.

Citește și Proiect de 3 milioane lei, accesat de CJ Argeş pentru şase şcoli

” Îi mulțumesc ministrului Radu Oprea pentru că este un susținător al nostru. De altfel, este și un foarte bun cunoscător al mediului economic din Argeș, dovadă că a fost prezent la una dintre aceste companii și în 2019, când nu era atât de dezvoltată ca acum.


În Argeș sunt create toate condițiile pentru dezvoltarea pe orizontală a industriei auto care este legată de Uzinele #Dacia din Mioveni și Ford din Craiova. Odată cu finalizarea #Autostrăzii Pitești – Sibiu și a Drumului #Expres Pitești – Craiova sunt convins că vor urma și alte investiții private majore în Argeș.


Acolo unde există o implicare totală a administrației locale, județene, guvernamentale vine și succesul. Succes care se traduce prin crearea de noi locuri de muncă pentru argeșeni, prin faptul că tot mai mulți investitori se orientează către această zonă. Și vreau să subliniez faptul că de fiecare dată ne-au fost prezentate planuri de dezvoltare, ceea ce ne arată că au intenții foarte serioase și pe termen lung aici. Tocmai de aceea am venit însoțit și de parlamentarii PSD Argeș, de colegii mei de la CJ Argeș – vicepreședintele Adrian Dumitru Bughiu și administratorul public Cristian Puiu, dar și de primarii Emilian Ciolan, Liviu Florin Năstase și Marian Ibric, pentru a continua sprijinul activ, prin măsuri pragmatice, pentru investitorii din județ.



Micile afaceri sunt extrem de importante pentru că aici cei implicați depun foarte mult suflet și pentru că s-a dovedit, de-a lungul timpului, că sunt și cele mai corecte în privința respectării legislației.” a declarat Ion Mînzînă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *