Web Analytics
scris marți, 24.08.2021

Ion Mînzînă: „Școlile trebuie să funcționeze în siguranță, dar acești guvernanți par de pe altă planetă”

Ion Mînzînă, președinte PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș:
Asistăm la o harababură îngrozitoare în ceea ce privește modul în care se fac pregătirile pentru începerea noului an școlar!
Ministrul Educației și ministrul Sănătății nu au reușit să facă nimic concret pentru redeschiderea școlilor, prevăzută pentru data de 13 septembrie.
Cu trei săptămâni înainte de a veni la cursuri, #elevii, profesorii și părinții nu știu care sunt măsurile care au fost sau vor fi instituite și care vor trebui să fie respectate.
Până în acest moment nu s-a stabilit cum se va face testarea non-invazivă a elevilor și cum se va asigura testarea periodică a profesorilor, școlile nu au fost dotate cu infrastructura digitală necesară pentru desfășurarea cursurilor online sau în sistem hibrid, nu au fost realizate ghiduri metodologice pentru cazurile cu predare exclusiv online sau hibrid în vederea prevenirii eventualelor colapsuri din actul educațional și nu au fost anunțate cu exactitate măsurile pe care profesorii și elevii vor trebui să le respecte odată cu debutul noului an școlar.
Școlile trebuie să funcționeze în siguranță, dar acești guvernanți par de pe altă planetă și nu au învățat nimic din experiența anului trecut când nu au putut face altceva decât să pună pe butuci învățământul din cauza habarnismului care îi caracterizează!

Distribuie!

3 Comentarii

  1. Iar tu esti un supraponderal inbuibat ca psd-ul din care faci parte!

  2. Pana la scoala imi rup masina in drumurile asfaltate de voi! Gunoiule!!!!

  3. Total de acord cu nea Manzana : „scolile trebuie sa functioneze in siguranta” ! Numai ca mosu’ chiar este „de pe alta planeta” … fix ca-n „Doua lozuri” , adeca pe viceversa !
    … // Mosule, cu barba-n noduri, ca si caltii cand nu-i perii // ‘mneatale mai prisepi seva ?!

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită