Web Analytics

Ion Mînzînă, preşedinte PSD Argeş: „Domnul premier ne-a pricopsit cu un prefect care ne părăseşte în mijlocul pandemiei”

de | 13.08.2020 13:34 | Politica si Administratie

La începutul acestei săptămâni a avut loc o nouă conferință de presă a PSD Argeș, la care au participat președintele organizației județene, Ion Mînzînă, secretarul executiv al filialei, deputatul Simona Bucura-Oprescu, și primarul comunei Coșești, Nicolae Pană, candidat al PSD pentru un nou mandat.
Cu acest prilej, Ion Mînzînă a declarat: ”Trebuie să vedem de ce s-a ajuns în situația ca Argeșul să fie fruntaș la numărul de îmbolnăviri cu noul coronavirus. Nu cumva pentru că Argeșul și România au ajuns bătaia de joc a celor de la PNL? Domnul premier ne-a pricopsit cu un prefect care ne părăsește în mijlocul pandemiei, ce dovadă mai mare de iresponsabilitate mai trebuie? Sub conducerea acestui prefect, Argeșul a ajuns pe lista zonelor cu restricții pentru acces în Germania! Dar cred că riscul cel mai mare pentru România a fost și continuă să fie acest Guvern PNL! Principala lor preocupare este legată de alegerile locale, indiferent de riscurile la care expun oamenii! Nu-i interesează nimic altceva decât maximizarea unui vot! Iar pe ex-prefectul de Argeș nu l-a interesat nimic altceva decât să își facă imagine pentru a candida la Consiliul Județean! Totul, așadar, pentru un câștig efemer! Liberalii nu mai au nimic de-a face cu idea de oameni, iar o dovadă este și iresponsabilitatea președintelui privind începerea sau neînceperea noului an școlar. De fapt, singurul gând al liberalilor este acela de a pune mâna pe întreaga țară!”.

Deputatul Simona Bucura-Oprescu: ”Avem în Argeș cea mai bună echipă, o echipă cu care vom câștiga alegerile”

Deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, a prezentat lista candidaților partidului pentru funcția de primar în municipiile, orașele și comunele din județ. ”Domnul Ion Mînzînă va candida pentru președinția Consiliului Județean. Este un argeșean care va uni acasă și va impune la București! Domnul Cristian Gentea, candidatul nostru pentru funcția de primar la Pitești, este un om de cuvânt și va fi și un edil de cuvânt. Realizările sale în plan profesional – cea mai recentă fiind obținerea unei finanțări de milioane de euro pentru reactorul ALFRED de la Mioveni – vorbesc de la sine și îl recomandă. Avem în Argeș cea mai bună echipă, o echipă cu care vom câștiga alegerile și vom duce Argeșul pe primul loc!”, a spus Simona Bucura-Oprescu.

Nicolae Pană, primarul comunei Coșești: ”Am ales echipa PSD pentru că este o echipă puternică, de profesioniști”

Nicolae Pană, primarul comunei Coșești, a explicat de ce a ales să candideze pentru PSD și a prezentat o serie dintre proiectele finalizate sau avute în vedere în comună. ”Am ales echipa PSD pentru că este o echipă puternică, de profesioniști, alături de care sunt convins că vom avea reușite deosebite la Coșești! În ceea ce privește proiectele finalizate, pot spune că la Coșești au fost reabilitate numeroase străzi, a fost extins iluminatul public, am extins rețelele de apă din localitate, asigurăm transportul tuturor elevilor din comună, am făcut foraje pentru apă și am regularizat cursuri de apă, ne-am ocupat de modernizarea școlilor, a stațiilor de autobuz… Avem și proiecte în derulare, începând cu amenajarea unor drumuri și până la amenajarea unei baze sportive cu nocturnă. Cât despre proiectele avute în vedere, menționez aici înființarea rețelei de gaze pe o lungime de circa 57 km, canalizare, continuarea modernizării și extinderii rețelelor de iluminat public, noi asfaltări, achiziția de locuri de joacă pentru grădinițe și creșe etc.”, a spus primarul.
M.S.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole