Web Analytics
scris sâmbătă, 10.02.2024

Ion Mînzînă: La Câmpulung împăratul e gol!

Comunicat de presă. PSD Argeș transmite: 

Ion Mînzînă: La Câmpulung împăratul e gol!

Administrația locală de la Câmpulung înregistrează eșec după eșec, municipiul având enorm de suferit. 10 proiecte finanțate din fonduri europene pierdute, Bulevardul Pardon blocat din cauza incompetenței administrației Lasconi, sume exorbitante de bani pentru borduri și panseluțe, nereguli grave în derularea proiectelor. Sunt doar câteva dintre “performanțele” administrației locale din Câmpulung. 

Citește și: 15 organizaţii ale AUR Mehedinţi s-au mutat la PNL

În cei trei ani și jumătate de mandat, Elena Lasconi și-a dovedit nepriceperea și neputința în ceea ce privește administratea municipiului. 

Președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă, deputatul Remus Mihalcea, președintele PSD Câmpulung Georgel Mădulărea și Ciprian Neculăescu, coordonatorul campaniei electorale pentru municipiul Câmpulung, au punctat astăzi câteva dintre rateurile majore ale administrației Lasconi.

“Consiliul Județean pe care îl reprezint a încheiat toate proiectele. Suntem singurul județ din țară cu toate proiectele închise. La Câmpulung se trăiește pe principiul mult zgomot pentru nimic. Pâine și circ. În fiecare zi citesc de marile proiecte de la Câmpulung și nu văd nimic! Este inadmisibil ca aici să nu se reușească implementarea unui proiect! (…) Imaginea pe care o crează un om poate fi pozitivă. Vorbim frumos, ne exprimăm frumos și în spatele nostru cifrele arată că împăratul e gol. Se prezintă exemplar în fața oamenilor… povești, povești, povești, dar competența este altceva, este ceea ce lași în spate. Funcțiile sunt efemere, astăzi ești, mâine nu ești, perfomanța este despre ceea ce ai reușit să construiești, să lași în urma ta. Noi la Consiliul Județean Argeș suntem pe primul loc în Regiunea Sud Muntenia la sume atrase din fonduri europene. Pentru noi cifrele și faptele vorbesc și vă spun sincer că mi-aș dori ca și la Câmpulung să existe cât mai multe investiții și proiecte pentru că dezvoltarea Câmpulungului înseamnă bunăstarea oamenilor și dezvoltarea județului. 

Aici, din păcate, fărădelegea își găsește locul. Am citit și în raportul Curții de Conturi faptul că o licitație a fost ruptă în trei și a fost dată în încredințare directă. Orice primar de comună, cât de mică ar fi ea, știe că aici ne îndreptăm în zona infracționalității. 

Vă mai un dau un exemplu.  Parlamentarii au la dispoziție anual sume de bani pentru cofinanțarea unor proiecte. Parlamentarii #PSD au alocat întreaga sumă pe care au avut-o la dispoziție la nivelul anului 2023 pentru reabilitatea Salvamont Cota 2000 o instituție care salvează oameni. (…) Anul acesta, parlamentarii PSD de #Argeș au alocat 14 miliarde pentru Spitalul de Pediatrie, 14 miliarde de lei vechi pentru Spitalul Județean Argeș, 14 miliarde de lei pentru 3 investiții în municipiul Pitești. Acestea sunt lucruri care rămân. Banii alocați pentru spitale sunt în aparatură medicală. Banii alocați pentru Câmpulung sunt pentru amenajări, peisaje, monumente, panseluțe! Cam asta-i diferența!” – Ion Mînzînă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *