Web Analytics

Ion Mînzînă: „Facem toate eforturile ca Argeșul să devină un județ puternic”

de | 9.02.2023 14:32 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Ion Mînzînă a participat, alături de primari și parlamentari din Argeș, la cea de-a 26-a sesiune ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România.

Președintele CJ Argeș transmite că dincolo de problemele de natură legislativă, de efortul tuturor de a atragefonduri europene sau guvernamentale, acesta a înțeles că e nevoie de o echipă bine sudată pentru a dezvolta comunitățile noastre.

Citește și:  Spaţiile verzi şi eficientizarea energetică, priorităţile Câmpulungului

„Alături de primarii noștri, de secretarii de stat, de parlamentarii noștri, facem toate eforturile ca Argeșul să devină un județ puternic pe toate planurile.

Consiliul Județean Argeș sprijină primarii – și avem în Argeș un corp de aleși locali cu experiență în administrație și extrem de implicați, pentru asigurarea cofinanțărilor pentru proiectele de dezvoltare, indiferent de sursa de finanțare.

Am accesat un număr important, cu cea mai consistentă finanțare de până acum, de proiecte pe fonduri guvernamentale și europene. Acum, trebuie să lucrăm în continuare împreună pentru a finaliza toate aceste proiecte”, a transmis Ion Mînzînă.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *