Web Analytics
scris miercuri, 24.01.2024

Ion Mînzînă, despre reabilitarea Palatului Administrativ: „Sunt puţine judeţe în România care au accesat o asemenea investiţie”

Săptămâna trecută a avut loc recepția finală a Palatului Administrativ al județului Argeș, clădire în care își desfășoară activitatea Consiliul Județean Argeș, Prefectura și alte instituții publice din județ. Proiectul a avut o valoare de 41 milioane lei, din care 24 milioane lei – valoarea finanțării nerambursabile.
„Este o lucrare foarte importantă, pentru că această clădire este una reprezentativă pentru ceea ce înseamnă administrația județului Argeș. Lucrarea a fost realizată cu fonduri europene, în cadrul unei axe accesată de noi. Sunt puține județe în România care au accesat o asemenea investiție. Sunt foarte mulțumit de modul în care constructorul și întregul aparat al Consiliului Județean au contribuit la reabilitarea acestei clădiri. Sperăm ca în exercițiul financiar 2021-2027 să găsim posibilitatea reabilitării și a altor clădiri administrative ale județului Argeș. Lucrurile stau foarte bine dacă ne gândim că niciunul din cele 10 proiecte importante pe care Consiliul Județean Argeș și le-a propus în exercițiul financiar 2014-2020 nu a rămas nefinalizat. Anul acesta este anul în care toate aceste clădiri vor fi redate publicului și lucrul acesta îl facem din dorința de a îmbunătăți viața administrativă a județului Argeș, viața culturală și tot ceea ce înseamnă dezvoltarea județului Argeș”, a precizat președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, Ion Mînzînă.

Ion Mînzînă, despre reabilitarea Palatului Administrativ: „Sunt puţine judeţe în România care au accesat o asemenea investiţie”

Citește și Bugetul Piteștiului pe anul 2024, cu 24,32% mai mare ca anul trecut

Palatul Administrativ a fost construit în perioada 1969-1970, după un proiect al arhitecților Cezar Lăzărescu şi Mircea Ochinciuc. După 50 de ani de la darea în folosință, Palatul Administrativ a fost modernizat în totalitate și reabilitat termic.
M.S.

Citește și Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a participat la Bruxelles, la Conferința Ministerială privind venitul minim de incluziune

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *