Web Analytics
scris sâmbătă, 28.10.2023

Ion Mînzînă despre Ordonanța de Urgență adoptată vineri: „Sunt economii făcute la stat, nu afectează cetățenii!”

„Guvernul a mai adoptat vineri o Ordonanță de Urgență care vine în completarea setului de măsuri economico-fiscale pentru a menține țara pe o linie care să permită continuarea investițiilor. Foarte important: Sunt anumite economii făcute la stat, nu afectează cetățenii‼️‼️

Ion Mînzînă despre Ordonanța de Urgență adoptată vineri: „Sunt economii făcute la stat, nu afectează cetățenii!”

Sincer, pe noi nu ne mulțumește deloc această Ordonanță pentru că, de când am preluat conducerea la Consiliul Judetean Arges am făcut economii majore pentru a asigura investițiile. Dar vom mai face!

Citește și Ion Mînzînă: „Argeşul este pe unul din locurile fruntaşe în ţară la accesarea proiectelor pe Anghel Saligny!”


Indiferent cât ar fi de neplăcute aceste măsuri, cert este că acum premierul Marcel Ciolacu face ceea ce trebuie să facă și n-au făcut guvernele de dreapta!!


Face economii cât poate de mult, susține investițiile, sprijină mediul de afaceri autohton, cel tăcut și onest, nu cel gălăgios și evazionist.
Dacă nu avem PSD la guvernare, dacă nu aveam acest gen de politică guvernamentală, România era azi în faliment după Cîțu, Orban, Barna, Drulă și compania! Și așa, băieții de dreapta și extrem (iștii) progresiști ne-au împrumutat pentru trei generații de acum încolo!

Poate că românii vor înțelege, în final, că de fiecare dată când dreapta a venit la guvernare a generat regrese, falimente și ne-a împrumutat!

Guvernările noastre au însemnat măsuri corecte, creștere economică, locuri de muncă și am plătit și împrumuturile făcute de ei în numele nostru, al tuturor.
‼️Verificați toate statisticile, nu vă mai luați după mesajele de propagandă sponsorizate‼️”se arată într-un comunicat al PSD Argeș făcut public de președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzână.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...