Web Analytics
scris joi, 18.01.2024

Ion Mînzînă candidează din nou la şefia CJ Argeş

Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, a explicat, într-o postare pe facebook, de ce va candida pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Argeș. „Eu spun că nu numai eu, ci întreaga echipă pe care o avem acum vom continua pe acest drum, desigur, cu voia cetățenilor din Argeș. De ce? Pentru că am construit o echipă extrem de eficientă în cei trei ani și două luni de când conducem județul la Consiliul Judetean Arges. Se trage linie pentru exercițiul financiar care s-a încheiat și pot spune că județul Argeș nu a ratat niciun proiect pe fonduri europene din cele pe care le-am început. Sigur, sunt și voci critice, unele au în spate interese pur politice, altele necunoaștere. Avem însă o certitudine: Nu am pierdut fonduri europene! Acest lucru mă determină să cred că în noul exercițiu financiar vom avea rezultate și mai bune. ”
Președintele CJ Argeș a mai precizat că își propune să atragă fonduri de 60 de milioane de euro pentru județ, deși pentru această regiune, Sud-Muntenia, sunt disponibile doar 200 de milioane de euro.
M.S.

Ion Mînzînă candidează din nou la şefia CJ Argeş

Citește și E gata drumul care reduce distanţa Piteşti-Giurgiu cu o oră! Mînzînă: „Este o mândrie că am putut duce la bun sfârşit acest proiect”

Citește și Investiţie de peste 5 milioane euro a CJ Argeş, în linie dreaptă. Preşedintele Ion Mînzînă: „Ne ţinem de promisiuni!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *