Web Analytics

Ion Georgescu: „Domnul Mînzînă are susţinerea mea. Cu un amendament: să fie mult mai aproape de colegi”

de | 29.07.2022 10:40 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Primarul Georgescu nu mai vrea la CJ, însă îl trage de mânecă pe actualul preşedinte

Proaspăt medaliat de primărița Elena Lasconi – cu Medalia de Aur Jubiliară “Câmpulung 500” – cu prilejul Zilelor Câmpulungului, Ion Mînzînă, președintele C.J. Argeș, a declarat că ar dori să candideze pentru un nou mandat la conducerea Consiliului Județean. Un lucru normal – ar zice mulți – pentru cineva care a demarat proiecte importante, cu durată mare de implementare, pe care vrea să le vadă finalizate.

Ne amintim, însă, că o intenție similară la nivel declarativ a avut-o cu ceva timp în urmă și primarul din Mioveni, Ion Georgescu, unul dintre oamenii care, ca și Ion Mînzînă, au un cuvânt greu de spus în PSD Argeș.
Deci, cum rămâne cu candidaturile? Edilul-șef din Mioveni vede astăzi altfel lucrurile: „Atâta timp cât domnul Mînzînă își dorește, are susținerea mea și ca președinte al Consiliului Județean, și ca lider al PSD Argeș. Cu un singur amendament: să fie mult mai aproape de colegii din județ. Dânsul e aproape de ei, dar oamenii își doresc să fie mult mai aproape. Cât privește declarațiile mele la vremea respectivă legate de o posibilă candidatură, am considerat că pluralismul de idei nu poate fi decât constructiv pentru organizație”.

Citește și Mesajul primarului Ion Georgescu pentru funcționarii publici: “Vă doresc să păstrați perseverența, integritatea și să vă bucurați de succesele profesionale”

Citește și Primarul Ion Georgescu propune ca orașul Mioveni să devină municipiu


Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Alte stiri nu aveti ? Ce ma intereseaza pe mine ca acest primar il sustine pe Manzana ? Putin imi pasa..

    Răspuns
    • Ghini-ar fasi sa fie mai apropiat di //urbe si de orbeti// !

      Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *