Web Analytics
scris miercuri, 24.01.2024

Ion Georgescu a cerut strămutarea procesului din Argeş

Decizia se va lua în prima săptămână a lunii februarie

Ion Georgescu, primarul suspendat al Mioveniului, a cerut la Curtea de Apel Pitești strămutarea în dosarul de trafic de influență pe care Tribunalul Argeș l-a admis pentru judecare în data de 12 ianuarie 2024. Magistrații instanței superioare s-ar putea pronunța dacă mută procesul, sau nu, la Vâlcea, în prima parte a lunii februarie. Pe surse, am aflat că motivul ar putea fi legat de o practică a Tribunalului Argeș care nu acceptă o decizie a ÎCCJ referitoare la existența tuturor aprobărilor privind tehnica de ascultare aplicată de organele de urmărire penală pentru a organiza flagrantul, fiindcă astfel ar pica principala probă a DNA Pitești.
De altfel, apărătorii primarului au susținut în procesele anterioare că probele aflate la dosar au fost făcute cu aparatura proprie a lui Valerică Nicolae și că există suspiciunea rezonabilă, dată fiind pregătirea profesională a denunțătorului (polițist), că acestea ar fi putut să fie modificate.

Ion Georgescu a cerut strămutarea procesului din Argeş

Citește și Suspiciuni de corupţie pe axa Ion Georgescu-Republica Moldova. Primăria Mioveni a finanţat grădiniţa din Măgdăceşti, construită pe un teren cumpărat la suprapreţ de la soţul primăriţei Liuba Cojocaru

Citește și Exclusiv. Poze cu vila primarului din Mioveni, pe care DNA a pus sechestru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *