Web Analytics
scris sâmbătă, 20.01.2024

Ion Cristoiu, despre faptul că Nicușor Dan a aprobat protestul fermierilor și transportatorilor. „Sună a mineriadă”

Ion Cristoiu susține că în aceste momente i se pregătește o mineriadă lui Marcel Ciolacu. Jurnalistul spune că Nicușor Dan a aprobat, de fapt, protestul organizat de Diana Șoșoacă prin avocatul ei. Mai mult, pe lângă protestele fermierilor care par a fi reaprinse, Ion Cristoiu mai spune că și greva medicilor este pornită tot în interesul de a pune sub asediu Guvernul lui Ciolacu.

Ion Cristoiu, despre faptul că Nicușor Dan a aprobat protestul fermierilor și transportatorilor. „Sună a mineriadă”

Citește și: Contracte de publicitate de 1,2 milioane de lei plătite de primăria Liei Olguța Vasilescu în ultimii doi ani


„Efectul principal, urmărit de cei care i-au ordonat lui Nicușor Dan sau de Nicușor Dan este de a relansa protestul. Când guvernul a început cu negocieri a fost o solicitare făcută de un avocat din baroul bucureștean – Petre Bogdan – care se prezintă membru al partidului Dianei Șoșacă și că el nu e un reprezentant al protestatarilor, demersul pe cont propriu drept omagiu pentru cei aflati în stradă. N-are nicio treabă cu protestatarii. Să vină el și cu Șoșoacă. Cineva are interesul să-l disloce pe domnul Marcel Ciolacu. Nicușor Dan sau a primit ordin de la cine dracu a primit ordin sau este iresponsabil. Sună a mineriadă. Cineva, prin Nicușor Dan, are interesul unei Mineriade.
Hai să ajungem la medici. Medicii de familie sunt, in primul rand, ștafeta de opinie. Casa Națională zice că ««Doamne ferește! rămâne același punct»». Se trezește guvernul Ciolacu cu un protest. În locul lui Marcel Ciolacu aș lua elicopterul. Cineva i-a pus gând rău, se sleiesc fermierii, vine cineva și incită medicii de familie. Se termină cu medicii de familie și o să vină, nu știu, gardienii. Marcel Ciolacu, sub asediu”, a declarat Cristoiu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită