Web Analytics
scris joi, 31.08.2023

Ion Crăciunescu: „FC Argeș e într-o degringoladă totală, e în cădere liberă!”

Lucrurile merg din rău în mai rău la FC Argeș. După ce la finalul sezonului trecut au retrogradat în Liga 2 , piteștenii au avut parte de un eșec de proporții și în Cupa României. Formația din Trivale a părăsit competiția în faza play-off-ului, după ce a pierdut cu scorul de 0-1 în fața celor de la FC Bihor, o formație ce evoluează în Liga 3. Nici în campionat nu stau mai bine. După primele patru etape, FC Argeș ocupă locul 16, cu trei puncte, în urma a trei remize și un eșec.

Ion Crăciunescu: „FC Argeș e într-o degringoladă totală, e în cădere liberă!”

Citește și: Argeș: Din 4 stații GPL verificate, 3 au fost închise


Fostul mare arbitru FIFA Ion Crăciunescu nu înțelege motivul pentru care FC Argeș traversează o perioadă critică, în contextul în care echipa este una de tradiție și se bucură de o puternică susținere financiară. ”E păcat că Argeș a avut tradiție, centre puternice de copii și juniori, a produs mulți jucători, acum nu mai produce nimic, e într-o degringoladă totală și e în cădere liberă. S-au produs și foarte multe schimbări de jucători, au transferat și uite… Cele mai mari greșeli sunt la transferuri. Aduc mulți jucători și nu se realizează nimic, mai avem exemple”, a spus Ion Crăciunescu la emisiunea Fotbal Club.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită