Web Analytics
scris miercuri, 09.09.2015

Iohannis s-a retras la o discuţie cu staff-ul Dacia, lăsând cu ochii în soare oficialităţile judeţului

Fără îndoială, evenimentul săptămânii trecute a fost participarea președintelui Klaus Iohannis la Renault Day, organizat la uzina din Mioveni. Deși platforma Dacia s-a umplut de politicieni, mai toți aceștia au rămas cu ochii în soare realizând într-un final că erau mai mult pe post de figuranți, în niciun caz de vedete ale evenimentului.  Și asta pentru că Iohannis s-a retras, la un moment dat, la o întâlnire exclusiv cu conducerea uzinei Dacia. Nici măcar primarul Ion Georgescu de la Mioveni, deși a încercat, n-a avut succes și prin urmare nici acces la discuțiile dintre președintele României și staff-ul uzinei Dacia.
Ca să mai panseze ceva din orgoliul rănit și frustrările tot mai crescânde ale oficialităților locale, alunecosul Gabriel Sicoe – secretarul general al uzinei Dacia – le-a explicat acestora că programul a fost alcătuit de consilierii președintelui, aruncând vina, dacă se poate vorbi de una, în curtea Palatului Cotroceni.
(ELECTRO-CUTARE)

Iohannis s-a retras la o discuţie cu staff-ul Dacia, lăsând cu ochii în soare oficialităţile judeţului

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...