Web Analytics
scris miercuri, 31.07.2024

Investiții importante sunt gata să înceapă la Dârmănești

Două investiții importante sunt gata să înceapă în comuna argeșeană Dârmănești. Administrația locală se pregătește să investească în școala de centru, dar și în serviciile locale, pentru a veni astfel în sprijinul cetățenilor.

Investiții importante sunt gata să înceapă la Dârmănești

”Ne apucăm de construcția unui nou corp de clădire în perimetrul școlii de centru, cu 4 încăperi, corp destinat bibliotecii și personalului din conducerea unității de învățământ, dar și de construirea unui sediu destinat societății care se ocupă de gestionarea rețelei de alimentare cu apă a comunei, societate la care acționar este Consiliul Local.

Citește și Valentin Buhăcianu, atacant la FC Argeş: „Pot spune că avem tot ce ne trebuie să promovăm în Liga I”

La rectificarea bugetară operată de Consiliul Județean în luna iunie, comuna Dârmănești a primit 450.000 de lei, bani cu care vom achita contravaloarea reparațiilor efectuate la Grădinița Negreni și vom achiziționa o nouă centrală termică pentru Școala Gimnazială Dârmănești”, a spus primarul Emilian Ciolan.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...