Web Analytics
scris luni, 16.01.2023

Investiții importante la Bascov. Primarul Stancu a semnat contractul

Gheorghe Stancu, primarul de la Bascov, vine cu încă o veste bună pentru locuitorii comunei[0]=AZWYG1dydOPfdcAty0KmMgoP92Dtkv_TBtYohhqxUqtmD1OclvHF7175hNal2zIDf_W5atrPfLaNHtL63eW9ReZyLjWiWSEufG2lp_YqKjpyFteOqkgO6qQSeH_pZpgdc086rmbfdJi88TP5WZc4PvAdfZsmujUkMEndQdvs4T8zaXvSIQ6_VGMPRoyqc4W_tWw&__tn__=*NK-R">.

Investiții importante la Bascov. Primarul Stancu a semnat contractul

Azi, 16 ianuarie 2023, edilul a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții Reabilitare și Modernizare drumuri comunale pentru străzile: Rotărești foraj, Teiului, Micșunele, Lăbușești.

Citește și: Poșta Română începe distribuirea declarațiilor pe proprie răspundere pentru acordarea cardurilor de energie

Finanțarea este asigurată prin programul „Anghel Saligny”, iar valoarea totală a investiției este de 14.512.122,09 lei (145 miliarde lei vechi).

Tot astăzi, edilul a depus la CNI (Compania Națională de Investiții) Studiul de Fezabilitate și Certificatul de Urbanism privind obiectivul public prin Subprogramul „Unități sanitare” – construcția dispensar uman în satul Valea Ursului.

„Mulțumim domnului ministru Cseke Attila, doamnei deputat Simona Bucura Oprescu, domnului secretar de stat Vlad Niculae pentru sprijin și colaborare”, a transmis primarul Gheorghe Stancu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *