Web Analytics

Intervenții ale pompierilor la două imobile din Pitești

de | 19.03.2018 09:38 | Actualitate

interventii pomp pitEchipajele SMURD au intervenit la 22 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la unul dintre acestea s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Un echipaj cu o autospecială şi un echipaj cu ambulanţa SMURD de prim ajutor medical calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, b-dul Republicii, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul 2 al unui imobil.

S-a pătruns în locuință pe geamul de la baie, în interior fiind găsită proprietara, de 84 de ani, căzută în dormitor, conștientă. I s-au acordat îngrijiri medicale și a fost transportată la spital.

De asemenea, un echipaj cu autoscara mecanică de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, b-dul Libertății, pentru deblocarea uşii unui apartament situat la etajul 3 al unui imobil, întrucât proprietara avea o cratiță cu mâncare pe aragazul aprins și rămăsese blocată în afara locuinței. S-a pătruns în apartament pe geamul de la balcon, deblocându-se ușa din interior.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii