Web Analytics
scris miercuri, 29.05.2024

Intervenție în Ștefănești. Bovină salvată de pompieri

Miercuri, un echipaj de pompieri de la Detașamentul Pitești a intervenit în Ștefănești pentru salvarea unei bovine care ajunsese într-un canal de scurgere a apei.

Intervenție în Ștefănești. Bovină salvată de pompieri

În scurt timp a ajuns la fața locului și un buldoexcavator de la Primăria Ștefănești, cu ajutorul căruia bovina a fost extrasă din canal.

Copil lovit de mașină

Tot astăzi, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit și la un accident rutier produs în municipiul Pitești, pe strada Vasile Pârvan. Un autoturism a acroșat un pieton. Paramedicii SMURD au transportat la spital un minor în vârstă de aproximativ 14 ani, care avea un traumatism minor în zona capului.

Citește și Bărbat lovit într-o benzinărie din Stoenești. De la ce a pornit conflictul

Un alt accident a avut loc astăzi în comuna argeșeană Băiculești, satul Mănicești, între două mașini. O femeie de 60 de ani a ajuns la spital.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...