Web Analytics

Interes mare pentru Festivalul de Teatru ,,Ludicus” de la Mioveni

de | 10.08.2016 21:57 | Cultură

Devenit o manifestare de referinţă naţională, Festivalul de Teatru ,,Ludicus” a ajuns la cea de a XIV-a ediţie. Sub organizarea Consiliului Local Mioveni, a Primăriei Mioveni şi a Centrului Cultural Mioveni, festivalul se va desfăşura în perioada 7-9 octombrie 2016 şi va fi găzduit de către sala de spectacole a Centrului Cultural. Interesul este deja mare, la Centrul Cultural Mioveni sosind deja zeci de înscrieri din toată țara. Festivalul se desfăşoară în regim de concurs şi se adresează tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani. Acesta este structurat pe două secţiuni şi categorii de vârstă:
-Interpretare individuală/ spectacol gimnaziu (10 – 14 ani)
-Interpretare individuală/ spectacol liceeni (14 – 18 ani)

Ultima zi de înscriere, pe 18 septembrie

# Orice instituţie (şcoală, palat al copiilor, şcoală populară de arte sau orice instituţie care are ca scop educaţia alternativă prin arte) se poate înscrie cu mai multe spectacole, dar în festival va fi selectat unul singur.
# Orice instituţie (şcoală, palat al copiilor, şcoală populară de arte sau orice instituţie care are ca scop educaţia alternativă prin arte) se poate înscrie cu oricâte interpretări individuale, iar în festival vor fi acceptate maxim 2 interpretări.
Ultima zi de înscriere este 18 septembrie. Fișele primite după această dată nu se vor mai lua în considerare. Fișa de înscriere, împreună cu celelalte materiale, vor fi trimise pe adresa de e-mail ludicus.mioveni@gmail.com sau pe un site de transfer.
Trupele care nu vor trimite filmări nu vor putea participa la preselecţie. Preselecţia se va realiza de către un juriu profesionist. Juriul de preselecție va fi anunțat după data închiderii înscrierilor. Data finală de anunțare a trupelor participante va fi 23 septembrie 2016. Deciziile juriului de preselecție nu pot fi contestate. Regulamentul oficial şi fişa de înscriere pot fi descărcate de pe site-ul Centrului Cultural Mioveni (www.centrulculturalmioveni.ro) şi de pe pagina oficială de Facebook (www.facebook.com/CENTRUL-CULTURAL-MIOVENI). D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii