Web Analytics

Întâlnire tensionată între Sindicatul Dacia și parlamentarii de Argeș. Ce spun viceliderul Iordache și deputatul Gerea

de | 27.10.2017 11:13 | Actualitate

Gerea IordacheJoi 26 octombrie, la trei zile, după ce sute de persoane din Sindicatul Automobile Dacia au pichetat Prefectura Argeș pentru a protesta față de transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, între liderii SAD și parlamentarii PSD-ALDE din Argeș a avut loc o întâlnire. Iar această întâlnire a fost una extrem de tensionată. Despre ce s-a discutat acolo am vorbit cu Ion Iordache, viceliderul SAD și cu deputatul ALDE Andrei Gerea.
”Parlamentarii de Argeș nu au știut să răspundă la întrebarea noastră, mai precis de ce transferă contribuțiile de la angajator la angajat. Cert este că trecerea contribuțiilor sociale de la angajator la angajat va duce la micșorarea veniturilor salariaților din sectorul privat. Întâlnirea cu parlamentarii a fost una mai tensionată, un pic mai dură. N-am ajuns la vreun acord, sub nicio formă. Noi ne vom continua mișcările sindicale, indiferent ce hotărâri iau ei. Cel mai deschis la dialog și alături de problemele noastre a fost deputatul Cătălin Rădulescu. Ceilalți au spus că nu cunosc bine problema, ca să facă niște calcule. Parlamentarii de Argeș au fost cam ambigui”, ne-a declarat Ion Iordache.
”A fost o întâlnire un pic mai tensionată. Cei de la sindicatul Dacia au venit cu trei puncte la întâlnire. Nu știm de ce nu sunt de acord cei de la Dacia cu transferul contribuțiilor sociale de la angajator la angajat. Cei de la Dacia nu au citit încă proiectul de lege, ei nu știu cu ce nu sunt de acord, dar nu sunt de acord din principiu”, spune Andrei Gerea.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii