Web Analytics
scris vineri, 24.03.2017

Întâlnire crucială pentru viitorul Draexlmaier România la Piteşti

Luni 27 martie, cu începere de la ora 16.30, în sala Onix de la Hotelul Ramada din Piteşti va avea loc o întâlnire extrem de importantă pentru viitorul Draexlmaier Group în România. La întâlnire vor fi prezentate planurile de consolidare ale Draexlmaier Group atât în ţara noastră, cât şi la Piteşti. La eveniment vor fi prezenţi invitaţi de prim-rang. Este vorba de Tobias Nickel-manager Marketing şi Comunicare al Draexlmaier Group (foto- unul dintre cei mai buni specialişti în comunicare din industria auto mondială), Bernd Schmitt-director general al Lisa Draexlmaier şi Nicoleta Cârlugea-director Resurse Umane pentru Europa de Sud-Est în cadrul Draexlmaier Group. La întâlnire au fost invitaţi şi liderul BNS-Dumitru Costin şi liderul Sindicatului Liber al Lucrătorilor din Cablaje-Sergiu Lincă, şi aceasta deoarece o parte dintre planuri vizează un interes crescut din perspectiva activităţii sindicale.

Întâlnire crucială pentru viitorul Draexlmaier România la Piteşti

Grupul Draexlmaier, un gigant în industria de componente auto, este unul dintre cei mai mari şi implicaţi angajatori din Argeş şi din România la ora actuală, cu peste 55.000 de angajaţi în 60 de locaţii din mai mult de 20 de ţări. Iar cei mai mulţi angajaţi din cadrul Dräxlmaier sunt în România: nu mai puţin de 15.000 în fabricile din Piteşti, Satu Mare, Timişoara, Hunedoara şi Braşov. Iar cea mai veche fabrică din România este cea de la Piteşti, deschisă în 1993.

La ora actuală Dräxlmaier produce componente pentru peste 100 de modele de maşini şi este lider de piaţă în segmentul sistemelor de interior pentru autovehiculele premium.

Distribuie!

0 Comentarii