Web Analytics
scris miercuri, 30.08.2017

Instituţiile de învăţământ din Mioveni, pregătite pentru prima zi de şcoală

01 PrimariaMioveniSăptămâna trecută, pe 24 august, la Primăria Mioveni a avut loc şedinţa Consiliului Şcolar, întrunire la care au luat parte conducerea administraţiei locale, şeful Biroului de Investiţii Publice, directorii şi contabilii instituţiilor de învăţământ din Mioveni, consilierul pe probleme de învăţământ din cadrul instituţiei, precum şi conducerea Clubului Copiilor Mioveni.

Instituţiile de învăţământ din Mioveni, pregătite pentru prima zi de şcoală

În cadrul ședinței au fost dezbătute aspecte legate de începerea noului an şcolar, concluzia generală fiind aceea că şcolile şi grădiniţele din oraş sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar, nefiind probleme în ceea ce privește asigurarea personalului didactic. În privința igienizării spațiilor de învățământ, astfel de acțiuni s-au realizat pe tot parcursul verii, în toate unităţile școlare de pe raza orașului Mioveni. Totodată, responsabililor din primărie li s-a cerut ca unităţile de învăţământ să fie verificate, de la acoperişuri, instalaţiile electrice, sanitare şi de încălzire, până la toate sălile de curs, pentru a nu exista nici o surpriză, iar acolo unde sunt probleme să se ia de urgenţă toate măsurile de remediere.
În anul şcolar 2017-2018, unitățile de învățământ din Mioveni vor fi frecventate de peste 5.000 de elevi şi preşcolari. Noul an școlar va debuta luni, 11 septembrie. Structura anului școlar 2017 – 2018 cuprinde semestrul I (11 septembrie 2017 – 2 februarie 2018) și semestrul al II-lea (12 februarie 2018 – 15 iunie 2018).

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită