Web Analytics

Instanța a decis! Sorina Honțaru se REÎNTOARCE la conducerea DSP Argeș

de | 2.07.2020 15:38 | Actualitate

În această dimineață dr. col. Alexandru Guiță, și-a anunțat demisia din funcția de director al DSP Argeș, iar în acest moment DSP Argeș este condus de Caty Ioana Vătășescu, aceasta fiind următoarea în organigramă, după directorul executiv. Tot în această dimineață, Tribunalul Argeș a hotărât să  admită cererea de suspendare a executării Ordinului emis de ministrul Sănătății. Astfel, Sorina Honțaru va rămâne în funcția de director al DSP Argeș până la soluţionarea de către instanţa de fond a cererii de anulare a respectivului ordin. În prezent, dr.Sorina Honțaru se află în concediu, urmând ca de săptămâna viitoare să conducă, din nou, destinele sănătății argeșene.

Pe de altă parte, se vehiculează că ar veni pe o perioadă de interimat la conducerea instituției, fostul manager al Spitalului Câmpulung, dr. Aron Andrei. 

„Admite cererea de suspendare a executării Ordinului nr. R 730/20.05.2020 emis de Ministrul Sanatatii , formulata de reclamanta Hontaru Octavia Sorina, reprezentata prin….. in contradictoriu cu parata Ministerul Sănătăţii, prin reprezentant legal Ministru – NELU TĂTARU, prin reprezentant conventional Director General Laura Cristina Stanislav Bogdan, conform ordinului MS nr. 565/03.04.2020, pana la soluţionarea de catre instanţa de fond a cererii de anulare a Ordinului nr. R 730/20.05.2020. Executorie de drept. Cu drept de recurs in termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Tribunalul Arges. Pronunţată în conditiile art. 396 alin.2 NCPC, azi, 02.07.2020, la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă, complet specializat Contencios Administrativ şi Fiscal”, se arată în decizia magistraților Tribunalului Argeș.

                                                                                                                     Antoniu Neguț

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii