Web Analytics

Inspectorii DSVSA Argeș și polițiștii musceleni – acțiune comună de control pe traseul Rucăr-Bran

de | 9.08.2021 14:36 | Actualitate, Politica si Administratie

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, împreună cu inspectorii DSVSA Argeș, au desfășurat o acțiune comună de control, în zona traseului turistic Rucăr-Bran, pentru verificarea respectării normelor legale în vigoare, cu privire la activitățile de comerț.
Astfel, în urma verificărilor, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.400 de lei și au fost confiscate aproximativ 50 de kg de caș și brânză de burduf, 5 kg de cârnați și 41 de litri de sirop.

 

 

CITEȘTE ȘI: Când și unde va fi înmormântată doctorița Bilous

 

 

 

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești, împreună cu polițiști din cadrul Biroului pentru Protecție Animalelor, au acționat, în piața agroalimentară, din localitatea Domnești, pentru prevenirea, combaterea și constatarea contravențiilor și infracțiunilor privind protecția animalelor. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale: trei, în valoare de 600 de lei, pentru încălcarea prevederilor HG 984/2005, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor și una (avertisment), conform Legii 205/2004, privind protecția animalelor.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii